Over ons

Geschiedenis van Bruderer Property

 

Voor Mark Abbema, oprichter van Bruderer Property, was het altijd duidelijk dat de naam van dit bedrijf een directe verwijzing naar Ulrich Bruderer (grootvader) en Marti Abbema-Bruderer (moeder) zou moeten zijn.

Waarom? Heel makkelijk: door een combinatie van de kwaliteiten van Ulrich Bruderer (zoals gecalculeerd ondernemerschap) met die van Marti Abbema-Bruderer (zoals een no-nonsense attitude, Zwitserse precisie, lange termijn visie en loyaliteit) in één bedrijf onder te brengen, realiseerde Mark Abbema zich dat op deze manier een gezond bedriif op de kaart kon worden gezet waarvan zowel de klant als het bedrijf alleen maar beter wordt. En zo werd Bruderer Property B.V. in december 2008 opgericht door Mark en Eliana Abbema.

Het bedrijf bezit thans een vastgoedportefeuille van ± 30 objecten, gesitueerd in Rotterdam, Drechtsteden en Nairobi (Kenia).

Bruderer Property heeft een mix van monumentale panden, kantoor-units, bedrijfsruimtes, medische ruimtes, winkels én privéwoningen.

 

Hoe onderscheidt Bruderer Property B.V. zich van andere vastgoedfirma's?

Bruderer Property B.V. onderscheidt zich van andere vastgoedfirma's door een grote mate van betrokkenheid en vertrouwen. Ons doel is onze huurders een gevoel van wederzijds vertrouwen te geven; we gaan graag een jarenlange verbintenis aan waarbij een persoonlijk contact tussen ons als verhuurder en de huurder als onze cliënt zeer belangrijk is.

"Wij creëren win-winsituaties!"