Team

Mark & Eliana Abbema

Mark Abbema rolde als kleine jongen als het ware de horeca in. Zijn eerste getuigschrift dateert al uit 1978, toen hij als 13-jarige leerling begon bij Grand Hotel Britannia in Vlissingen.

In 1988 vervolgt hij zijn loopbaan bij Hilton Rotterdam en via Hilton München belandt hij tenslotte als Resident Manager bij Hilton in Kenia, alwaar hij zijn vrouw Eliana leerde kennen. De grote deskundigheid en het tomeloze enthousiasme van beide echtelieden hebben zeker bijgedragen aan het succes van hun hotels, die tot de top van Oost-Afrika behoren:  www. fairviewkenya.com & www.countrylodge.co.ke. Vanuit Kenia werd reeds begonnen met de verkoop van kwaliteitswijnen via Abbema Wines, gevestigd te Zwijndrecht.

Na een weloverwogen besluit de hotels te verkopen en hun ooit zo geliefde Kenia te verlaten, werd besloten terug te keren naar de Nederlandse roots van Mark, te weten Hendrik-Ido-Ambacht, alwaar het bedrijf Bruderer Property B.V. werd gestart.

Voor Eliana Abbema-Szlapak, geboren in Nairobi als dochter van een hotelier, was het natuurlijk vanzelfsprekend dat zij in de voetsporen van haar vader Charles Szlapak zou treden. Zo vertrok ze dan ook in 1987 van Kenia naar de hotelschool “Les Roches” in Crans Montana te Zwitserland. Na haar opleiding werkte Eliana onder andere voor Club Med in Eilat, Hilton Tel Aviv en Hilton Nairobi alvorens ze samen met Mark Abbema aan de slag ging bij het Fairview Hotel in Nairobi.

Eliana weet als geen ander hoe belangrijk het is om met mooie wijnen te mogen werken, hetgeen resulteerde in de opzet van het bedrijf Abbema Wines, gevestigd te Zwijndrecht. Leuke bijkomstigheid is dat Eliana zes talen spreekt namelijk Engels, Duits, Frans, Hebreeuws, Nederlands en natuurlijk Swahili. Samen met echtgenoot Mark is Eliana verantwoordelijk voor Bruderer Property B.V.

 

Jacob Abbema

Jacob Abbema is geboren in Nairobi (Kenia) en na The Banda primary school en Hilton college (Zuid-Afrika) te hebben doorlopen heeft hij besloten het familiebedrijf in Nederland te komen versterken. Jacob zijn verantwoordelijkheden bij Bruderer Property zijn verhuur, aan en verkoop beleid van onze property portfolio doorvoeren. Bij Abbema Wines BV (zuster bedrijf) is Jacob verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling die hiermee gemoeid gaat.

Aron Abbema

Aron Abbema (links) is ook geboren in Nairobi (Kenia).  Aron heeft succesvol de The Banda primary school en Hilton college (Zuid-Afrika) afgerond. Na zijn school tijd heeft Aron bij verscheiden restaurants in Rotterdam gewerkt. In 2018 heeft Aron besloten om zich bij Bruderer Property aan te sluiten. Aron is verantwoordelijk voor het onderhoud van onze 35 panden die wij op dit moment in ons bezit hebben.

Miriam Abbema

Miriam Abbema (midden) is geboren in Nairobi (Kenia) en na The Banda primary school en American school of Rotterdam te hebben doorlopen werkt Miriam nu part-time bij Douwe Egberts te Rotterdam en bij Bruderer Property. Hier is zij verantwoordelijk voor ons "reaching out program". Miriam gaat voor dit program Engelse les geven in Kenia waarna zij zich midden 2019 op haar Engelse studie zal gaan richten. Bruderer Property is een vervend supporter het project "Kenya Kesho" waarvoor Miriam naar Kenia zal reizen.